דיקור לכאבי ראש בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

28/10/2010 | 13:11 | מאת: תמר

אני בשבוע 16 להריון וסובלת ממיגרנות נוראיות. הרופאה שלי המליצה לי לנסות אותיח דיקור => האם דיקור יכול לסייע לי בעניין זה? אני כבר אובדת עצות וסובלת מאוד. האם יש אפשרויות דיקור שקופת החולים משתתפת בהן? תודה

29/10/2010 | 21:46 | מאת: עדי דרור

תמר שלום. דיקור אכן יכול להקל. חשוב לדעת האם את סובלת ממיגרנות גם לפני ההריון - אם כן, הטיפול יתקדם לאט יותר. קופות החולים מפעילות מרפאות משלהן, אינני מכירה אופציה של השתתפות ע"י קופת חולים במימון טיפולי דיקור פרטיים. את יכולה לפנות לקופה שלך לפרטים. תרגישי טוב עדי

05/01/2011 | 17:47 | מאת: אלין

אני טיפלתי במיגרנות בכך שלקחתי ויטמינים של סולגאר שעזרו לי מאוד. זה טיפול טיבעי שלא מזיק להריון וגם היום אני עדיין משתמשת בהם. הויטמין נקרא- קו-אנזים Q-10 200 מ"גCoQ-10 והוא מוריד את כמות המיגרנות ומפחית את הכאב בזמן התקף- ויעיל מאוד לנשים בהריון שאינן רוצות תופעות לוואי מזיקות. מאחלת לך המשך הריון קל ורק בריאות.

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה