דלקות חזרות בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

29/04/2009 | 10:17 | מאת: לולי

עדי שלום אני בשבוע 17 וסובלת מדלקת בדרכי השתן - סטרפטוקוק B שחזר בפעם השלישית כל פעם אני לוקחת אנטיביוטיקה כשבוע והמצב חוזר לקדמותו האם יש טיפול משלים מניעתי וטיפולי - מה את ממליצה

29/04/2009 | 21:17 | מאת: עדי דרור

לולי שלום. אני ממליצה לפנות לטיפול ברפואה סינית, הטיפול יהיה בעיקר בדיקור ובצמחי מרפא ויכול לתת מענה בזמן דלקת או כמניעה. כמו כן אפשר לשתות מיץ חמוציות או לקחת תוסף מזון של חמוציות - להשיג בכל בית טבע וגם ברב בתי המרקחת, וכדאי להוריד משמעותית את צריכת הסוכרים שלך. תרגישי טוב עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה