כאבי ראש בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

05/10/2010 | 12:26 | מאת: קרן

אני בשבוע 8 וסובלת מכאבי ראש חזקים אשר אינם מאפשרים לי לתפקד. התרופות הקונבנציונליות שמותר לקחת לא עוזרות. אני שוקלת לפנות לרפואה משלימה והמליצו על דיקור סיני, אם כי הבנתי שצריך להזהר בבחירת המטפל. שתי שאלות: האם יש דרכי טיפול נוספות בהן ניתן לטפל בכאבי הראש? אני מאזור הצפון, האם תוכלי בבקשה להמליץ לי על מטפלים המתמחים בטיפול בנשים בהריון באזור הצפון, בין אם בדיקור סיני ובין אם בשיטות אחרות שיכולות לעזור? תודה מראש על תשובתך.

08/10/2010 | 10:54 | מאת: עדי דרור

קרן שלום. דיקור אכן יכול להיות מאוד מועיל, למיטב ידיעתי יעל ססלוב עובדת באזור הצפון והיא מתמחה בגינקולוגיה וטיפול בנשים. תרגישי טוב עדי

18/10/2010 | 15:04 | מאת: דנית

היי. שווה לך לנסות עיסוי. זה מרגיע פיזית ונפשית. אני הלכתי באופן קבוע וזה סייע לי רבות. אני ממליצה על אביטל- היא מטפלת בפתח תקווה ומתמחה בנשים בהריון.

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה