סימני מתיחה בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

25/04/2009 | 21:59 | מאת: יעל

אני בשבוע השמיני-הריון ראשון. האם סימני מתיחה בהריון הם תורשה גנטית או שניתן לבצע טיפול מונע? אשמח לקבל המלצות לטיפול וממתי יעיל להתחיל. תודה.

26/04/2009 | 13:15 | מאת: עדי דרור

יעל שלום, זה תלוי את מי שואלים....כעקרון הגישה הרווחת אצל רופאים היא שזה בעיקר עניין גנטי. אגב, גם לגבי איך שעור הפנים שלנו נראה - הסברה היא שהגנטיקה היא גורם מכריע, ועדיין אנחנו מורחות קרמים... גם אם הגנטיקה שלך תגרום לך לסימני מתיחה , אני מאמינה שאפשר למזער נזקים כאשר מזינים את העור בחומרים שתורמים לאלסטיות. לרב מומלץ להתחיל למרוח כבר מתחילת ההריון, אני ממליצה על שמן גוף שעשוי משמנים ארומטיים טבעיים , אפשר לקנות שמן של חברת וולדה, אפשר לקנות שמן של שלוס ואפשר לפנות למטפל/ת בארומתרפיה שיתאימו לך שמן אישי, אם תאמרי לי באיזה אזור את גרה, אנסה להמליץ לך על מטפל ספציפי :) עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה