הריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

23/09/2010 | 12:19 | מאת: סיגל

שלום הווסת אחרונה ב 21.08.10 עשיתי בדיקה ביתית ויצא חיובי היתי אצך הרופא ועדיין לא רואים כלום רציתי לדעת מתי אפשר לראות שק הריון והם יתכן שיכול להיות שהבדיקה בבית תיהיה חיובית ובדיקת הדם תיהיה שלילית?

01/10/2010 | 22:48 | מאת: עדי דרור

סיגל שלום. מצב בו בדיקה ביתית תהיה חיובית ובדיקת דם שלילית אפשרי למיטב ידיעתי רק אם היתה הפריה וההריון מסיבה כלשהיא נספג ולא החזיק מעמד. באולטרהסאונד אמורים לראות את ההריון בשבוע 7 - אז כבר ניתן לצפות בדופק. אני ממליצה לך להתייעץ עם רופא הנשים שלך בהצלחה עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה