תחושת גוף זר בגרון בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

17/08/2010 | 18:18 | מאת: רינת

שלום אני בשבוע 23+3 להריון סובלת כבר הרבה זמן מתחושה של גוף זר בגרון מה שגורם לי לבחילות והקאות לפעמיים והרגשה כללית ממש לא טובה ונעימה . הייתי אצל רופא אף אוזן גרון שערך לי בדיקה ולא מצא שום דבר הרופא חשב שאולי זה משהו שקשור למתח ועצבים והפנה אותי לנורולוג . הנורולוג לא הצליח לאבחן כלום ונתן לי כדורי קלמנרבין להרגעה טיפלתי בכדורים והם ממש לא עזרו לי . הנורולוג הפנה אותי לרופא גסטרו. פניתי לרופא שלא בדק אותי אלא רק טען שזוהי תופעה מוכרת בהריון שנקראת חומציות בקיבה רפלוקס . נתן לי כדורים שאמורים לטפל בתופעה אני שותה בערך שבוע וחצי ושום שיפור משמעותי . יש לציין שאני לא יודעת מה לעשות כבר הדבר היחיד שמרגיע הם סוכריות מנטה, שאני אוכלת אני לא מרגישה שום דבר, וגם שאני כמה מהשינה אני לא מרגישה כלום אלא רק אחרי חצי שעה בערך. שמעתי שדיקור יכול מאוד לסייע אשמח לקבל תשובה אני ממש נואשת כבר.

18/08/2010 | 09:06 | מאת: עדי דרור

רינת שלום, ברפואה הסינית קוראים למצב שאת מתארת "תסמונת גלעין שיזף" שכן התחושה היא שיש גלעין שיזף תקוע בגרון ולא מצליחים לא לבלוע ולא להקיא. דיקור אכן יכול מאוד לעזור, אני ממליצה בחום. תרגישי טוב עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה