פריחה איומה בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

29/07/2010 | 18:04 | מאת: עדי

שלום אני בשבוע 26 ויש לי פריחה איומה בכל בגוף מלווה בגרד. הרופא נתן לי לורטדין-כדור אנטי אלרגי רציתי לדעת האם התכשיר הנ"ל של "זן צמחים" בטוח לשימוש בהריון. צירפתי רכיבים שלו תודה הצמחים בסדרת Topic Medis: Ku Shen - מטהר חום ומייבש לחות. Huang Bai - מטהר חום ורעילות. Huang Qin - מטהר חום ולחות. Huang Jing - מחזק Qi ומלחלח Yin. She Chuang Zi - מייבש לחות, נוגד טפילים, מפסיק גרד, מסלק רוח. Da Feng Zi - מסלק רוח, מייבש לחות, מסלק רעילות ונוגד טפילים. Ma Chi Xian - מנקה חום ולחות. Bing Pian - מקל על כאב ומטפל בגרד. You Huang Zi - מסלק חום ונוגד טפילים.

31/07/2010 | 15:39 | מאת: ערן תומר

שלום עדי! איני מכיר היטב את הפורמולה,ממליץ לבדוק ישירות עם זן צמחים מציע לך גם טיפול חיצוני להרגעת הגרד,תרסיס "אלו-פירסט" וטוב שיהיה איתך גם ללידה . כדאי לבדוק ולשלול אפשרות של התפתחות רעלת הריון. ערן

08/08/2010 | 09:12 | מאת: עדי דרור

עדי שלום. כיוון שמדובר בתכשיר לשימוש חיצוני, לא נראה לי שאמורה להיות בעיה. ממליצה לך להתייעץ ישירות עם זן צמחים, יש להם מחלקת יעוץ מצויינת. תרגישי טוב עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה