למה הבטן נפוחה משבוע 2?

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

28/07/2010 | 19:46 | מאת: שירן

היי, זו שוב שירן. רציתי בבקשה לדעת למה הבטן שלי נפוחה? משהו פה לא הגיוני. כבר בשבוע 2 שלי להריון הבטן התחילה להתנפח. כמו שאת זוכרת אני סובלת כבר מתחילת ההריון מכאבי בטן נוראיים והרופאים אומרים "הכל תקין". אני כבר לא יודעת מה לעשות עם הכאבי בטן האלה. אני כרגע בשבוע 9. אולי יש קשר בין בטן נפוחה כבר מהשבוע ה2 לבין הכאבים האיומים שלי? ממש שמתי לב שהבטן נפוחה קצת מתחילת ההריון. ואני יודעת שזה לא אמור להיות כך. הבטן מתנפחת רק מהחודש ה3 בדרך כלל. ואצלי היא היתה כבר מנופחת מאז כניסתי להריון.

01/08/2010 | 23:28 | מאת: עדי דרור

שירן שלום, צר לי, אינני יכולה לאבחן את מצבך דרך הודעה כתובה, ממליצה לך שוב בחום, לגשת לטיפול ולהמשיך בירור רפואי כל טוב עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה