דיקור בהריון לבחילות והקאות

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

18/07/2010 | 15:06 | מאת: לימור

שלום לכם, אני בשבוע ה- 10 להריוני וסובלת מבחילות והקאות במהלך כל היום. המליצו לי על דיקור. למי אני פונה? דרך קופ"ח? באופן פרטי? אני גרה באיזור השפלה. מאוד יעזור לי אם תפנו אותי בהתאם. תודה!

22/07/2010 | 22:56 | מאת: עדי דרור

לימור שלום, ממליצה לך לפנות למרפאת שיר"ם באסף הרופא, לרחלי מסרטי. תרגישי טוב, עדי

31/07/2010 | 18:38 | מאת: לימור

שלום לכולם, כפי שעכדנתי בפורום אני או-טו-טו בשבוע 12 וסובלת מבחילות והקאות קשות. זהו הריוני השלישי. בהריון הראשון הקאתי בכל תשעת החודשים, בהריון השני כחצי שנה. כשהתחלתי עם הבחילו וההקאות הנוראיות, בדקתי באינטרנט והבנתי שניתן למצוא פתרון או לפחות הקלה לבחילות ולהקאות. בכללית רפואה משלימה יש מבצע של 10 טיפולים + 1 מתנה. ידעתע שטיפול או שניים לא יקלו עלי ורופאה שפגשתי לפני הטיפולים המליצה על 2 טיפולים כל שבוע במשך שבועיים ואח"כ טיפול אחד בשבוע. לאחר 3 טיפולים אני חייבת לומר שהבחילות וההקאות של הבוקר נשארו כשהיו - אחד אחרי השני. אני מצליחה לעבוד 5-6 שעות ביום ובצהריים הבחילות מתחזקות, אך לא בכל יום שאני ממשיכה להקיא. הבחילות עדיין קיימות לאורך כל היום, אך ההקאות של אחה"צ והערב פוחתות. למי שנמצאת במצבי - אני ממליצה שלא לחכות ולקבל טיפול כזה. אפילו הקלה קטנה בשבילי זו גאולה. יש לי עוד 2 ילדים שמצפים ליחס... החלטתי להמשיך לקחת 2 טיפולים בשבוע, שכן טיפול אחד בשבוע לא יהיה אפקטיבי מספיק. אמשיך לעדכן אתכן. מקווה שהבאתי בשורה כלשהי למישהי. הרבה בריאות ונשתמע!

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה