סוכרת

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

29/06/2010 | 14:46 | מאת: שפי

אני בשבוע 31 עם סוכרת הריונית מזה כשבועיים מטופלת באינסולין בוקר וערב 10 יח" כשכל כמה ימים מעלים לי את המינון יש אפשרות טבעית לשמור על איזון הסוכר תודה מראש

30/06/2010 | 08:27 | מאת: עדי דרור

שפי שלום. ראשית, אני משערת שאת מקבלת גם יעוץ תזונתי, אם לא - אז כמובן שכדאי. דיקור סיני/יפני ו/או צמחי מרפא יכולים לסייע באיזון רמות הסוכר. חשוב להיות מודעת לכך שאלו לא טיפולי קסם, וההשפעה אינה מיידית, אך עדיין זה יוכל לעזור לפחות במניעת החמרה ואולי יותר מכך.תרגישי טוב עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה