שלום רב, מה אומרות תוצאות בדיקות הדם שלי?

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

25/06/2010 | 09:41 | מאת: אפרת

היום הייתי אצל רופא הנשים שלי והוא נתן לי לעשות בדיקות דם ראשונות עכשיו הסתכלתי על התוצאות באינטרנט והן יצאו לא טובות: RBC-Red Blood Cells | 10*6/micl | הטווח הוא בין 3.8 -5.3 ולי יצא 3.44 Hemoglobin- הטווח הוא בין 11.7-16 ולי יצא 10.5 Hematocrit- הטווח הוא בין 35-47 - לי יצא 31.3 Erythrocytes (U)- הטווח הוא בין 0-10 ולי יצא 25!! מה זה אומר??? בתודה מראש על התשובות

26/06/2010 | 23:23 | מאת: עדי דרור

אפרת שלום. כיוון שזהו פורום שעוסק ברפואה משלימה, אני מנועה מלענות בנושא כמו פענוח בדיקות דם, אני ממליצה שתפני לפורום הריון ולידה שמנוהל ע"י רופא, כמו כן חשוב שתצייני באיזה שבוע את. עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה