רפואה אלטרנטחבית בהריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

14/05/2010 | 09:02 | מאת: לימור

אני מנסה להרות ושאלתי אם מותר דיקור סיני בהריון אני עושה את זה כבר כמה חודשים דבר נוסף האם מותר לקחת רסקיו בהריון??? והאם את מכירה את ה DATIF PC של בוארון ??? אני לוקחת אותו מדי פעם עכשיו ההאם זה מותר בהריון ???

20/05/2010 | 11:04 | מאת: עדי דרור

לימור שלום, אין שום מניעה לעשות דיקור בזמן הריון - בהנחה כמובן שמדובר במטפל מוסמך ושיידעת אותו לגבי ההריון (אם הוא עוד לא נראה לעין...), גם לגבי רסקיו אין מניעה. לגבי המוצר של בוארון - אני לא יודעת, כדאי פשוט להתייעץ עם בית מרקחת הומיאופטי שמוכר את התכשירים. הריון קל עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה