כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

02/05/2010 | 13:52 | מאת: דקלה

אני בהריון בשבוע 22 ויש לי כאבים בחזה כאילו אני צריכה להניק. הכאב חוזר כל כמה שעות ובכל יום בשעות קבועות. הכאב מורגש בעיקר באזור הפיטמה. כמו כן בזמן שינויים במזג האוויר (כשקר בעיקר) אני מרגישה את הכאב. ממה הוא נובע? האם יש פתרון לכך? תודה

06/05/2010 | 20:38 | מאת: עדי דרור

דקלה שלום. האם זהו הריון ראשון שלך? אם לא, יתכן ונשארה רגישות או חסימה כלשהיא בצינורית חלב, וכעת כששוב יש פעילות ושינויים הדבר מורגש. האם הכאב בשני השדיים או רק באחד? בכל אופן, מה שניתן לעשות זה טיפול של דיקור סיני - בו נדקור נקודות מרוחקות (ברגליים ובידיים) אשר יוצרות תנועה וזרימה מוגברת באזור החזה וע"י כך פותחות חסימה אנרגטית ומפחיתות כאב. את יכולה גם לנסות ולעסות בעצמך בעדינות את החזה ולבדוק אם מקלחת חמה מקלה על התחושה. תרגישי טוב עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה