אלרגיה בהיריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

19/04/2010 | 10:52 | מאת: דפנה

יש לי בד"כ תגובה אלרגית במשך השנה. אני בשבוע 20 (גיל 41), ומאז פסח יש לי תגובה אלרגית חזקה מאד. בפסח טיפטפתי מהאף במשך מס' ימים ומאז אני גוררת שיעול מכיוון שאני מרגישה גירוד תמידי בגרון. אתמול בלילה לא יכולתי לישון במאוזן בגלל השיעול. אני ממש במצוקה, מה אני יכולה לעשות כדי להרגיע את זה, אני ממש תשושה מעייפות וגם מהתגובה האלרגית.

22/04/2010 | 20:40 | מאת: עדי דרור

דפנה שלום, לצערי אין לי תרופת קסם. כצעד ראשון השתדלי להימנע ממוצרי חלב ולהמעיט בסוכרים. את יכולה לנסות לעשות חליטה מזעתר מיובש/ טימין מיובש. מהתיאור שלך - נראה שכדאי לגשת לטיפול - דיקור וצמחי מרפא שיותאמו לך אישית או להתייעץ בבית מרקחת הומיאופטי אם יש להם תכשיר לשיעול שבטוח לשימוש בהריון. את כמובןיכולה להתייעץ גם עם רופא משפחה לגבי סירופ שיעול שאפשר לקחת בזמן הריון. תרגישי טוב עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה