הפלה באמצעות דיקור

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

22/03/2010 | 06:43 | מאת: דנה

אני לאחר הריון שבוע 9 עובר ללא דופק בגודל שבוע 6 עברתי טיפול דיקור לכיווץ הרחם על מנת לגרום להפלה טבעית. כמה זמן לאחר טיפול כזה אמור להתחיל דימום.

24/03/2010 | 09:47 | מאת: עדי דרור

דנה שלום. אין חוקים בעניין כזה, הייתי מצפה לדימום תוך יומיים שלושה ואם זה לא קורה ממשיכה לטיפול נוסף. כמובן שחשוב להתייעץ עם רופא נשים - האם הוא בעד לחכות שהגוף יפיל לבד או שיש צורך בשאיבה. הדיקור הוא כלי אפקטיבי אבל עדין - לא תמיד דיקור אחד מספיק כדי לעשות פעילות חזקה שתוביל להפלה. מקווה שיעבור בקלות עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה