לכיווצי רחם

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

28/02/2010 | 15:27 | מאת: דנית

שלום, אחרי שעברתי גרידה וטיפול בציטוטק לאחר הימצאות קרישי דם ברחם. עדיין נותרו נוזלים ברחם. קיבלתי מרשם לכדורים אבל אני מעדיפה את הדרך הטבעית. האם תוכלי להמליץ על תה או מאכל מסויים שיש לו זיקה לרחם, שיכול לעזור לרחם להתכווץ ולנקז את הנוזלים שבו? תודה

03/03/2010 | 11:59 | מאת: עדי דרור

דנית שלום. נראה לי שבמצב כמו שאת מתארת, מאכל או תה לא יספיקו. עדיף לפנות לטיפול מסודר - דיקור בתוספת פורמולה של צמחי מרפא שתותאם לך אישית על מנת לחזק זרימת דם ולימפה ולנקז נוזלים מהרחם. נשמח לסייע בהצלחה עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה