דיקור לאחר הזרעה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

01/02/2010 | 22:58 | מאת: גלית

ביום ראשון עברתי הזרעה לאחר שלקחתי אוביטרל ביום שישי בערב. היה לי טיפול דיקור באותו יום יום ראשון כמה שעות אחרי ההזרעה המטפל שלי נחשב לעוסק בתחום הפוריות. הוא עשה לי דיקור שטען שמעודד ביוץ ופותח חסימות משהו במעי הגס ועוד מקום בכף היד ובכף הרגל האם זה יכול להזיק לסיכויי הקליטה?

03/02/2010 | 21:29 | מאת: עדי דרור

גלית שלום. באופן כללי דיקור לאחר הזרעה אמור לשפר את סיכויי הקליטה, וודאי שלא לפגוע בהם. מחקרים שנעשו הראו שנשים שקיבלו מייד לאחר ההזרעה דיקור, נכנסו באחוזים גבוהים יותר להריון. כמובן שקשה לי לדעת מה בדיוק עשה המטפל הספציפי בטיפול הספציפי :) בהצלחה עדי

21/02/2010 | 00:05 | מאת: ריקי

אני גם כן בטיפולים ורציתי לדעת .

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה