דיקור בזמן הריון

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

05/01/2010 | 14:13 | מאת: רוי

אני בשבוע 14 וסובלת עדיין מהקאות רבות לאורך כל היום בנוסף נמצא כי יש לי תת פעילות בלוטת התריס. האם מותר לעבור דיקור בשלב זה בהריון? האם את חושבת שיכול שיפור בעקבות הדיקור? האם תוכלי להמליץ על מטפל מוסמך באיזור הקריות?

06/01/2010 | 21:33 | מאת: עדי דרור

רוי שלום. אין כל מניעה לקבל טיפולי דיקור בכל שלב של הריון - רצוי כמובן שהמטפל יבין ויתמחה בתחום. הדיקור יכול לשפר את מצב ההקאות, לא ציינת אם תת פעילות בלוטת התריס התחיל בהריון או לפני כן, גם לאיזון הבלוטה הדיקור יכול לעזור. באזור הצפון אני מכירה מטפלת מצויינת בשם ענבל ליכטבראון, מטפלת נוספת - שלמיטב ידיעתי מטפלת בצפון ומתמחה בטיפול בנשים ואף מלמדת את הנושא היא יעל ססלוב. בהצלחה עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה