לאיזה שימושים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

15/12/2009 | 05:52 | מאת: הלנה

מדובר בכדורי הרניקה מה הם עושים האם הם טובים ומומלצים?? שנית שמעתי שזה טוב לבצקות ומאידך לשיכוך הכאב מה נכון? הומלץ לי לפני ניתוח הגדלת החזה. האם את מכירה תחליף ?

16/12/2009 | 22:33 | מאת: עדי דרור

הלנה שלום. ראשית- זהו פורום שעוסק בהריון ולידה, אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום שעוסק בהומיאופטיה. בכל אופן "על קצה המזלג" - ארניקה משמשת לטיפול בחבלות, לכן היא נחשבת כמסייעת גם לכאב וגם לבצקות ונפיחות - כאשר אלה נובעים מחבלה ולא מסיבות אחרות. אני לא יודעת להמליץ לך ספציפית לגבי השימוש לפני ניתוח. בהצלחה עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה