תת פעילות בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

16/11/2009 | 19:20 | מאת: ברכה

עדי שלום, הנני בשבוע 33 להריון,סובלת מתת פעילות בלוטת התריס ומטופלת באלקטרוסין,ניתן לי ייעוץ כי ניתן לקחת בנוסף גם כף אחת של שמן קוקוס ביום.האם כדאי?האם יעיל? תודה מראש, ברכה

22/11/2009 | 09:50 | מאת: עדי דרור

איך את מרגישה ברכה שלום. שמן קוקוס נחשב כמסייע במקרים של חוסר איזון בבלוטת התריס, אם כי למיטב ידיעתי לא נעשה מחקר מדעי מקיף בעניין, אינני רואה מניעה לכך שתנסי ותראי איך את מרגישה, כדאי לנסות לפחות במשך כמה שבועות. המשך הריון קל עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה