באיזה שבוע אני?

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

09/11/2009 | 12:10 | מאת: ליטל

שלום רציתי לדעת באיזה חודש אני ובאיזה שבוע, לפי תאריך ווסת אחרונה פשוט ממש הסתבכתי עם כול השבועות האלה.. תאריך ווסת אחרונה ב 5.4.09 ותאריך לידה משוער שלי הוא ב 10.1.20010

11/11/2009 | 19:53 | מאת: עדי דרור

את השבועות מתחילים לספור מהתאריך של ווסת אחרונה, בהרבה אתרים שעוסקים בהריון ולידה יש "מחשבון הריון" שבו את מקלידה תאריך של ווסת אחרונה והוא מחשב לך את השבוע. אתר לדוגמה - yoledet.co.il, את כרגע בשבוע 31 + 3 ימים עדי

13/12/2009 | 00:12 | מאת: איציק

היי, תוכלי לבדוק במחשבון ההריון באתר טיפת חלב ברשת: http://www.tipa.co.il/מחשבון-הריון

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה