טיפולי פוריות ודיקור

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

08/11/2009 | 15:35 | מאת: קרן

עדי שלום רב, אני בת 38 ואם ל-2 ילדים, וכיום לאחר כשנה של ניסיון להכנס להריון באיקקלומין אך ללא הצלחה. עברתי לטיפולי ivf ובסדרת האיבחונים שעשיתי בצילום רחם נמצא כי יש לי חצוצרות סתומות ומיומה בדופן הרחם והרופא אמר שזה לא אמור להפריע לטיפולים, וכיום אני רוצה לשלב דיקור סיני ורפלקסולוגיה. האם זה יכול לעלות את אחוזים להצלחת הטיפולים? בתודה מראש קרן

לקריאה נוספת והעמקה
11/11/2009 | 19:55 | מאת: עדי דרור

קרן שלום. על פי מחקרים שנערכו בשנים האחרונות יש סברה ששילוב של דיקור בטיפולי פוריות מעלה סיכויי הצלחה. בנוסף - הן פיסית והןנפשית, תקופה של טיפולי פוריות, היא תקופה לא קלה, לקבל טיפול תומך, מרגיע, שמסייע לגוף לשמור על איזון ולמזער תופעות לוואי - זה מומלץ ומבורך. הרבה בהצלחה עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה