כלורופיל

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

12/10/2009 | 20:35 | מאת: מיטל

אני בהריון בשבוע השביעי המליצו לי על כלורופיל .בבית הטבע נתנו לי כלורופיל מבית גרמס בטעם מנטה ,על האריזה רשום שיש להיועץ עם רופא . האים השימוש מותר ?

13/10/2009 | 12:46 | מאת: עדי דרור

מיטל שלום. למיטב ידיעתי אין כל מניעה להשתמש בכלורופיל בזמן הריון, נהפוך הוא. כל תרופה או תוסף מזון - אפילו כאלו המיועדים להריון - רשום עליהם באזהרות, להתייעץ עם רופא במקרה של הריון. לידיעתך בבי"ח אסף הרופא קיים שירות טלפוני בשם "הריופון" ובו נותנים תשובות לתרופות אסורות/מותרות בזמן הריון - מנסיוני הם מאוד עוזרים. שיהיה הריון קל ובטוח עדי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה