פמינט ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

02/02/2009 | 22:52 | מאת: אור

שלום.. לפני כשבועיים הייתי חולה עם דלקת גרון הרופא הביא לי רפאפן 500 מ"ג,כל יום שתי כודרים פעמיים ביום. באותו יום שהתחלתי את האטיביוטיקה התחלתי גם חפיסת גלולות פמינט חדשה (גלולות אני כבר נוטלת במשך כשנה,התחלתי מאסטל 35 ועברתי לפמינט לפני כ3 חודש) כיום אני כבר בגלולה ה16..ולפני שלושה ימים קיימתי יחסים בלי אמצעי מניעה אחר. שאלתי היא האם אני מוגנת?..כי שמעתי שאטיביוטיקה מורידה את יעילות הגלולות..

03/02/2009 | 17:03 | מאת: ירדן

לפי מה שאני יודעת , כשהייתי צריכה לקחת אנטיביוטיקה במקביל לפמינט הרופא המליץ לי לקיים יחסי מין גם עם קונדום אבל אני לא בטוחה אם זה אותו דבר לגבי כל האנטיביוטיקות

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה