כמות הורמונים בגלולות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

02/02/2009 | 14:21 | מאת: שירן

שלום דוקטור חגית. תוכלי בבקשה לעשות איזו חלוקה של הגלולות לפי כמות ההורמונים, באילו גלולות יש הרבה ובאילו פחות? תודה!

17/02/2009 | 11:31 | מאת: ד"ר חגית כהנא

הגלולות מורכבות מאסטרוגן זהה בכל הגלולות והפרוגסטרון שונה יש גלולות בעלות תפקיד מסוים לא תמיד כמות ההורמונים היא הגורם להחלטה על הגלולה הנרשמת בכל מקרה מינס עם המינון האסטרוגני הנמוך ביותר של 15 מ"ג ליום הרמונט מליאן מרסילון ופמינט שייכות לקבוצת ה 20 מ"ג גינרה מינולט אורטוליקלן ו יסמין לקבוצת 30 מ"ג כמות ההורמונים אינה משפיעה בהכרח על תופעות הלואי וההסתגלות כל הגלולות אמינות ב 99 % בשימוש נכון.

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה