נשירת שיער מחמירה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

02/02/2009 | 10:40 | מאת: ליאן

שלום לפני כשנה הופיעה אצלי נשירה חמורה מאוד באותה תקופה שתיתי גלולות יסמין. נבדקתי אצל מיטב הרופאים ולאף אחד לא היה פיתרון משמעותי לנשירה, וגם לא הבינו את סיבתה. אחרי כן נבדקתי אצל מומחה לשיער בהדסה שאמר כי נשירה זו אופיינית לסובלים משחלות פוליציסטיות.והציע לי לעבור לגלולות אסטל.. אני כבר שותה אותם כ-חודשיים וסובלת מכאבים עצומים בחזה כמו כן יצאה לי גולה בחזה וכשנבדקתי אצל כירורג אמר שזה הורמונלית ולא ניתן לעשות כלום כדי שהכאב יעבור. השיער ממשיך לנשור חזק... אני מיואשת תעזרו לי

07/07/2009 | 20:19 | מאת: בני שכטר

לא בטוח שהסיבה היא הגלולות ומקסימום הייתי עושה הפסקה בגלולות למשך חודשיים -שלושה ומנסה לראות האם יש שינוי.

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה