גלולות פמינט

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

01/02/2009 | 18:07 | מאת: ענת

התחלתי לקחת החודש גלולות פמינט ואתמול לקחתי את הגלולה האחרונה .. מתי אני אמורה לקבל מחזור??

02/02/2009 | 09:19 | מאת: ד"ר חגית כהנא

הדימום הויסתי יכול להגיע מעט לפני תוך כדי ההפסקה ואפילו מעט אחריה בכל מקרה אם סיימת את החפיסה ביום שבת את החפיסה הבאה תתחילי ביום א' שבוע אחרי

14/02/2009 | 19:45 | מאת: עינת

אני לוקחת את הגלולות כבר 4 חודשים. אני צריכה לקבל מחזור עכשיו.קיבלתי מחזור אך אין הרבה דימום והוא ללא זרימה בכלל . זה נורמלי???

23/02/2009 | 16:06 | מאת: שירה

גלולות גורמות למחזור להיות חלש יותר ..גם אצלי זה קרה אבל אחרי חצי שנה בלבד עם פמינט

07/07/2009 | 20:20 | מאת: ד"ר בני שכטר

בהחלט נורמלי

22/03/2009 | 10:33 | מאת: דינה

שלום, החודש התחלתי לקחת גלולות וידוע לי כי עד שאני לא מסיימת את הגלולת אין מצב לקבל מחזור. את הגלולות התחלתי לקחת בצורה מסודרת כל יום מהיום הראשון של המחזור. יש מצב שאני יקבל מחזור לפני כי ממש חשוב לי לעקב אותו כי אני נוסעת עם חבר שלי לאילת.

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה