אשמח לתשובה מהירה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

01/02/2009 | 12:57 | מאת: אלמונית

היי אני בת 24 לאחר לידה ראשונה לפני כ-7 חודשים ולאחר הפלה ספונטנית לפני כ-שבועיים עם הריון לא רצוי אני מעוניינת להשתמש בהתקן או טבעת רק שאני לא כול כך בקיאה בנושא של מה כדאי להשתמש וכו וכו מה עם הורמונים וכו? אני לא יכולה להשתמש בגלולות עקב גידול בעבר ויש לי רגישות לקוטל זרע שבקונדום.. אני ישמח לדעת מה המחיר של ההתקן או הטבעת ומתי שמים את זה? והאים זה מפריע לקיום יחסים? והאם הגבר יכול לגמור בפנים וכו וכו וקצת הסבר על ההתקן ,טבעת וכו תודה רבה...

01/02/2009 | 17:18 | מאת: רוני

כל אמצעי המניעה http://www.clalit20plus.co.il/Clalit/Young/Sex/Articles/safesex/contraceptives1.htm http://www.infomed.co.il/preg/birthControl.asp

02/02/2009 | 09:21 | מאת: ד"ר חגית כהנא

לפורום צמוד מאמר המסכם את אמצעי המניעה הקימים אינני יודעת איזה גידול היה לך לא בהכרח גידול מונע נטילת גלולות התקן שמים במהלך מחזור עליך להתייעץ עם רופא/ת הנשים שלך תוך הבאת כל הנתונים לפניו

02/02/2009 | 09:49 | מאת: אלמונית

השאלה מה יותר כדאי למצב שלי? היה לי הודצקין מזה בדיוק הטבעת? אם אפשר לקבל קצת יותר הסבר

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה