גלולות למניעת הריון. דחוף!

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

27/01/2009 | 08:15 | מאת: mika

שלום! אני נוטלת במשך חצי שנה גלולות מסוג מליאן. לאור התייעצות עם הרופאה שלי לאחר תופעת לוואי של פצעונים בפנים החלפתי לפני שבוע לגלולת יסמין. לקחתי את הגלולה הראשונה ביום שישי, לאחר שהסתיים המחזור שלי. אתמול (יום שני בערב) קיימתי יחסי מין ללא אמצעי הגנה נוסף (לקחתי את הגלולה 4 פעמים). לאחר בירור קצר באינטרנט הבנתי שבמשך השבוע הראשון של נטילת הגלולה אסור לקיים יחסים בלי אמצעי נוסף. שאלותי הן: 1. האם לאחר שהחלפתי גלולות ליסמין זה נחשב כאילו אני נוטלת גלולות בפעם הראשונה? 2. מה הסיכוי שאני ע%E

27/01/2009 | 08:17 | מאת: mika

2 מה הסיכוי שאני אכנס להריון? 3. האם אני יכולה לקחת פוסטינור בנוסף לגלולות יסמין שבהן אני משתמשת? תודה רבה מיקה

28/01/2009 | 09:34 | מאת: ד"ר חגית כהנא

אם את נוטלת גלולות בצורה סדירה ואפילו אם שכחת גלולה אחת את עדין מוגנת מפני הריון

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה