האם אפשרי לקחת גלולות שנה ללא הפסקה?

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

26/01/2009 | 22:32 | מאת: לימור

פורסם השבוע מחקר בעיתון ובו נאמר שהמחזור שמקבלים ביין חפיסות הגלולות הוא מחזור מאולץ, מה שאומר שגם אם אשה בת 80 תקח גלולות ותפסיק היא תקבל מחזור... ולכן הרופא שכתב את המחקר אמר שניתן לקחת גלולות במשך שנה ללא הפסקה. שאלתי עוד רוקחת והיא תמכה בתוצאות המחקר... השאלה שלי האם זה נכון? האם המחזור הזה באמת לא דרוש בגלל שהוא כביכול לא טבעי?

02/02/2009 | 09:31 | מאת: ד"ר חגית כהנא

עם הגלולות ניתן לשחק אך בד"כ לאחר שימוש רצוף של 3 חודשים יש דימומים מטרידים בין ויסתיים לכן לא נוהגים לקחת גלולות שנה ברציפות

19/08/2009 | 19:12 | מאת: אתי

אני בת 36 הפסקתי לקחת גלולות גיאנה לפני 8 חודשים אחרי 18 שנה רצופות. עדיין אין לי מחזור סדיר. פעם ראשונה קיבלתי לפני 3 חודשים ואז עובר חודש וחצי וקיבלתי פעם שניה. מאז כבר עבר חודש וחצי ועדיין לא קיבלתי. אני טסה מחר לחו"ל וכל הסימנים מראים כי אני אמורה לקבל ביומיים הקרובים. נשאלת השאלה: אם אני אתחיל לקחת גלולות עכשיו (לפני שקיבלתי) האם זה יעצור את קבלת המחזור והוא ידחה עד אשר אפסיק לקחת?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה