דחיית וסת

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

25/01/2009 | 16:29 | מאת: מיה

שלום. אני מתחתנת ומעוניינת לדחות את הווסת. האם יש בעייה רפואית לקחת ברציפות 2 חבילות גלולות? כמו כן, האם זה וודאי שלא אדמם כלל בלקיחת 2 חפיסות רצוף? יש לציין שהחפיסה השנייה מתחילה בשבוע שלפני החתונה, האם ייתכן שלחץ נפשי/ הורמונים יגרמו לכך שכן אקבל (או אדמם אפילו טיפה) למרות שאני לוקחת 2 חפיסות רצוף? תודה.

25/01/2009 | 17:30 | מאת: ד"ר חגית כהנא

אינני יודעת כמה פרטים : האם את מתכוונת להרות והאם את שומרת נידה

25/01/2009 | 19:52 | מאת: מיה

לא מתכוונת להרות בשנה הקרובה. אשמור נידה לאחר החתונה אבל רוצה למנוע בכל מחיר חופת נידה...!

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה