גלולות-שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

24/01/2009 | 14:04 | מאת: סיון

היי, אתמול התחלתי ליטול גלולות למניעת הריון. בטעות לקחתי גלולה של יום שבת, האם אני יכולה לקחת היום של שישי? ואז להמשיך כרגיל (יום א' מחר וכ'ו...) פשוט יצא שאני מחליפה בין שישי לשבת(אתמול לקחתי של שבת והיום אקח של שישי), האם זה בעייתי? אשמח אם תענו לי

24/01/2009 | 21:05 | מאת: מרי

זה לא משנה, הימים מנחים אותך כדי שלא תשכחי ותוכלי לעקוב אחרי הימים ולראות שבאמת לא פיספת אף יום. לכל הגלולות יש את אותם המרכיבים, אל תדאגי. תמשיכי באיזה סדר שנוח לך.

25/01/2009 | 06:17 | מאת: סיון

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה