מהי הכי מומלץ לקחת?

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

23/01/2009 | 12:49 | מאת: אביטל

בת 29 פעם ראשונה רוצה למנוע הריון. לא משתמשת בקונדום. מה הכי כדאי לקחת? בלי דימומים ותופעות לואיץ

25/01/2009 | 11:06 | מאת: מעיין

תראי, כדאי שתתיעצי עם רופא נשים, אם את רוצה גלולות בכל מקרה תתצטרכי לעבור אצלו מנסיוני אבל אני יכולה להגיד לך שאני משתמשת בגלולות שנקראות פמינט ויש להם מינון נמוך אז סיכוי לתופעות לוואי נמוך אם קיים בכלל וגם אין דימומים- לפחות לי אין..

26/01/2009 | 09:28 | מאת: ד"ר חגית כהנא

אמצעי המניעה הפופולרי ביותר היא הגלולה ישנן גלולות שנוטלים 21 יום ושבוע הפסקה יש גלולה במינון נמוך שנלקחת בקביעות עם מחזור סדיר יש בקירה בפורום הכוללת את כל אמצעי המניעה הקיימים אם את בריאה הבחירה לפי נוחות השימוש אם מדובר בבן זוג חדש יש צורך גם בקונדום

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה