מאוד מודאגת וצריכה עזרה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

22/01/2009 | 21:09 | מאת: מיטל

אני בת 18 ולפני כשבועיים התחלתי ליטול גלולות - פמינט. ביום שלישי של שבוע שעבר ב13.1 קיבלתי מחזור ולפי הנחיית רופאת הנשים התחלתי לשתות את הגלולות. לפני שהתחלתי לשתות את הגלולות המחזור שלי היה נמשך 3-4 ימים, אך כבר כמעט שבועיים יש לי דימומים. אומנם לא בעוצמה של הימים הראשונים במחזור אך יש לי מעט דימומים, חלקם בהירים וחלקם כהים יותר. אני לא יודעת מה לעשות, האם זה מסוכן או שהגלולות לא מתאימות לי? אשמח לקבל תשובה שתנחה אותי. תודה רבה רבה, מיטל.

24/01/2009 | 13:52 | מאת: adi

לא לדאוג, זה נורמלי לחלוטין. דימומים באמצע חפיסה של גלולות זו תופעה מאוד מקובלת בשלושת החודשים הראשונים, כי הגוף שלך מתרגל לגלולות. זה יעבור לך ממש בקרוב. בנתיים תמשיכי לקחת גלולות בצורה סדירה וקבועה.

24/01/2009 | 19:44 | מאת: מיטל

תודה רבה רבה, הורדת לי אבן מהלב :)

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה