מאוד מודאגת וצריכה עזרה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

22/01/2009 | 21:09 | מאת: מיטל

אני בת 18 ולפני כשבועיים התחלתי ליטול גלולות - פמינט. ביום שלישי של שבוע שעבר ב13.1 קיבלתי מחזור ולפי הנחיית רופאת הנשים התחלתי לשתות את הגלולות. לפני שהתחלתי לשתות את הגלולות המחזור שלי היה נמשך 3-4 ימים, אך כבר כמעט שבועיים יש לי דימומים. אומנם לא בעוצמה של הימים הראשונים במחזור אך יש לי מעט דימומים, חלקם בהירים וחלקם כהים יותר. אני לא יודעת מה לעשות, ה%

25/01/2009 | 11:42 | מאת: קארין

כשאני התחלתי לקחת פמינט היו לי גם דימומים כאלו, הרופאה אמרה שזה בסדר- הגוף מתרגל ושזה בסדר עד 3 חודשים לשימוש זה יעבור והמחזור שלך יסתדר לפי הגלולות, אל תדאגי במקרה שאת רואה שזה נמשך יותר מדי או מחשיד מדי תפני לרופא שלך

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה