גלולות מינס

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

24/04/2009 | 14:11 | מאת: נעמה

שלום רב, אני מתחילה לקחת גלולות לראשונה בחיי- וקיבלתי מרשם למינס. הרופאה אמרה לי שבחודש חודשיים הראשונים ישנו דימום. שאלתי היא האם זה דימום רציף כמו מחזור שמונע מקיום יחסי מין בתקופה זו? ושאלה נוספת היא: האם מכיוון שאת גלולות אלו לוקחים באופן רציף ללא הפסקה- לא ניתן "לדלג" על מחזור? תודה מראש!

27/04/2009 | 21:52 | מאת: ד"ר בני שכטר

1. לא מחייב. יתכנו דימומים רציפים, יתכנו דימומים קלים, נקודתיים ולא רציפים. וגם יכול להיות שלא יהיה דימום כלל. 2. אם ברצונך לדלג על מחזור, ותרי על 4 הגלולות האחרונות בחפיסה ותמשיכי ברצף לחפיסה הבאה.

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה