חשוב לעכשיו

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

21/01/2009 | 20:45 | מאת: סיון

שלום לפני שבוע באתי לקחת גלולה וראיתי שיום לפני זה אני לא לקחתי .. דבר זה היה נראה לי מוזר כי אני זכרתי שלקחתי בסוף לקחתי את שני הגלולות ואחר שלקחתי את שני הגלולת ראיתי שכן לקחתי יום לפני זה רק שלקחתי את הגלולה האחרונה של החפיסה ... דבר זה אומר שלקחתי שלושה גלולות ועכשיו חסר לי גלולה ליום לפני שאני מתחילה את השבוע הפסקה .. האם אני צריכה פשוט לקחת 8 ימים הפסקה במקום 7?

22/01/2009 | 08:51 | מאת: ד"ר חגית כהנא

לא סיימי את החפיסה ותעשי 7 ימי הפסקה יום המחזור שלך יתקדם ביום

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה