דחיית וסת כאשר יש אפשרות להריון

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

21/01/2009 | 15:59 | מאת: שירי

שלום, אני מעוניינת להכנס להריון כך שכבר כמה חודשים אינני נוטלת גלולות. בעלי ואני מתכננים חופשה בשבוע הבא ואני אמורה לקבל מחזור באותו הזמן. האם זה נכון שאפשר ליטול פרימולט נור על מנת לעכב את הוסת בכמה ימים? אם כן- 1)מתי צריך להתחיל ליטול את הכדורים? 2)האם צריך מרשם רופא? 3)האם במקרה שאני בהריון הכדורים עלולים להזיק? תודה רבה!

22/01/2009 | 08:54 | מאת: ד"ר חגית כהנא

אינני בטוחה ששבוע לפני הנסיעה ניתן יהיה לעזור לך בכל מקרה גשי לרופא/ת נשים כיון שיש צורך במרשם והסבר

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה