נצרת

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

21/01/2009 | 11:31 | מאת: סמירה

אני בת 35 בריאה1- האם מועדף גלולות למניעת הריון אן טבעת 2-ואם טבעת כמה תעלה לי הרגילה פחות או יותר 3-האם אני קונה אותה או אצל הרופא והאם על חשבון קופת חולים

22/01/2009 | 09:00 | מאת: ד"ר חגית כהנא

ההחלטה על אמצעי מניעה תלויה בתוכניות הילודה שלך ובנטית לבך יש שני סוגי התקנים ללא הורמון שעלותו כ 70 ש"ח הוא גורם להגברת כמות הדימום מונע הריון ב 96% ההורמון השני עם הורמון שמו מירנה עולה כ 700 ש"ח יש רופאים שמחזיקים אצלם התקנים ויש כאלו ששולחים לקנותו עלות ההתקנה תלויה ברופא בקופות החולים עלות ההתקנה ללא ההתקן כ 500 ש"ח

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה