גלולות ועור פנים

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

20/01/2009 | 22:02 | מאת: דניאלה

שלום דר', בהמשך למה שענית לי- רציתי לדעת: אם אני משתמשת בפמינט- אז זה יכול לעזור לי לרפא את פצעי הבגרות מהפנים? (מבחינת סוג הגלולות האלו)

20/01/2009 | 23:19 | מאת: hani

אם לא אכפת לך לקבל יעוץ גם לא מרופא :-) לי הן עזרו, אבל יהיה הוגן להגיד שלא ניסתי אף סוג אחר ושיש כל מיני סוגים של גלולות עם מעט הורמונים שיכולות לעזור.

21/01/2009 | 10:27 | מאת: ליה

אני דווקא ניסיתי כל מיני גלולות אחרות ופמינט מאוד התאימו לי כנראה כי הן עזרו לי

28/01/2009 | 09:36 | מאת: ד"ר חגית כהנא

הגלולות משפרות בד"כ את עור הפנים יש להמתין בסבלנות לתוצאות 3-4 חודשים

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה