גלולות יסמין

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

02/04/2009 | 16:52 | מאת: הדס

שלום רב! אני בת 21 ומתכננת לקחת גלולות בפעם הראשונה והרופאה נתנה לי מרשם לגלולות יסמין. הבנתי שאני צריכה לקחת את הגלולה הראשונה בערב היום הראשון של הוסת. השאלה הבאה היא אולי טיפשית, אני אני חוששת לקחת גלולה ולא להיות מוגנת... :) רציתי לשאול - מה קורה במידה והווסת מגיעה בלילה? לפעמים קורה לי שאני מקבלת את הווסת במשך הלילה ומבחינה בכך רק בבוקר. אז במקרה זה אני צריכה לקחת את הגלולה בערב של אותו יום בו הבחנתי בדם? ושאלה נוספת: הרופאה אמרה לי לקחת את הגלולות כל יום באותה שעה פחות או יותר. במידה ויום אחד באופן חד פעמי לא אוכל לקחת ממש באופתה שעה, מה הוא טווח השעות שבו כן אוכל לקחת גלולה? ומה צריך לעשות במידה ושוכחים לקחת גלולה? תודה רבה!

07/04/2009 | 08:38 | מאת: ד"ר חגית כהנא

ניתן להתחיל גלולות בין היום ה 1-5 הפער אם פספסת עד 12 שעות גלולה אחת שנשכחה בחודש אינה בעיתית

27/06/2009 | 11:13 | מאת: עדן

אני משתמשת בגלולות יסמין והרופא לא אמר לי כיצד להשתמש לא לקחתי את הגלולה ביום של מחזור שלי ואני מפחדת כי המחזור טיפ מתעכב כל הכאבים של המחזור מתחילים רק שהמחזור לא בא אני נערה עם הפרעות אכילה לעולם לא עשיתי דיאטה אבל הגוף שלי פשוט לא אוכל בתקופות מסוימות שאני בלחץ אני עוברת עכשיו בית ספר ואנימאוד בלחץ ולא אוכלת ממש יכול להיות שבגלל זה המחזור מתעכב? תחזירו תשובה מהר תודה רבה:]

07/07/2009 | 22:08 | מאת: חלי

היום התחלתי לקחת גלולות יסמין ואני לא במחזור אבל האם להמשיך לקחת אותם ? האם אני אמורה לקבל מחזור כבר עכשיו אחרי שלקחתי ?

09/09/2009 | 17:25 | מאת: גוליאנה

אני בת 25 לוקחת גלולת יסמין כבר 8 חודשים רציתי לשאול עד כמה משפיעה הגלולה האחת ולמשך כמה זמן אני לוקחת כל יום בשעה אחת בצהריים אם קימתי יחסים אחרי שתיים בלילה או למחרת בבוקר אני עדיין אהיה מוגנת ודבר שני אני ל מצליחה לבטוח בגלולה ועדיין לא גומר בפנים אני צריכה שתדריכו אותי לכוון הנכון אני נשואה ואם לשניים

01/10/2009 | 00:09 | מאת: רוני

אני לוקחת כבר כמה חודשים גלולות .. באמצע החודש הזה (לפניי 4 ימים) שכחתי לקחת גלולה אך לקחתי אותה ביום שאחריי יחד עם הגלולה של אותו היום. ז"א 24 שעות אחריי השעה שהייתי אמורה לקחת אותה .. האם אני מוגנת אחריי 4 ימים? או שעלי לא לקיים יחסים בכלל או לחכות יותר ימים ?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה