החלפת גלולות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

26/03/2009 | 22:01 | מאת: אירית

אני בת 19 ואני לוקחת את הגולוה יסמין במשך 3 חודשים. מכיוון שהגלולה מאוד יקרה אני רוצה לעבור לפמינט, שגם היא בעלת מינון נמוך, ולפי מה שקראתי אפילו נמוך מהיסמין, האם אני צריכה מרווח ביטחון, אמצעי מניעה נוספים במעבר בין היסמין לפמינט? תודה!

27/03/2009 | 11:48 | מאת: כנרת

נכון באמת לפמינט מינון נמוך יותר, תלכי לרופא לקבל מרשם לפמינט ותשאלי אותו לדעתי את לוקחת פמינט ישר אחרי ההפסקה של יסמין ואז את מוגנת אבל אני לא רוצה להטעות אותך..

27/03/2009 | 13:01 | מאת: נירית

אירית - רופא צריך לייעץ לך אם לנסות משהו אחר ואם כן איזו גלולה, שהרי לא מתאימים גלולה לפי מחיר. ולא כפי שכנרת כתבה לך "תלכי לרופא לקבל מרשם לפ..." לכל גלולה יש סיכונים ותופעות לוואי , גם לפ.

28/03/2009 | 00:53 | מאת: תמי

נכון, לא מחליפים גלולה בגלל מחיר, אבל במקרה הז זו גלולה טובה, והרבה רופאים ממליצים עליה. ואם המחיר יותר נמוך- הרי זה משובח! אז למה להיות אנטי? למה?

01/04/2009 | 12:18 | מאת: ד"ר חגית כהנא

פשוט להמשיך

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה