דיכאון בגלל גלולות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

08/03/2010 | 15:13 | מאת: שי

היי אני משתמשת כ4 חודשים בגלולות מסוג לודן.. בתקופה הזאת אני הרבה יותר מדוכאת ועצבנית.. זה ממש משפיע על הקשר שלי עם החבר.. אני מתעצבנת עליו סתם וחסרת סבלנות.. יכול להיות שזה בגלל הגלולות? אני חיילת.. יש גלולות אחרות שהצבא מספק חוץ מלודן? תודה :)

08/03/2010 | 16:50 | מאת: רבקה

הפורום הזה לא של הצבא, כך שאין כאן רופא צבאי שייתן לך אינפורמציה... (ולא משנה גם אם יש מבצעים כאלה או אחרים לחיילות, כי המחיר הוא לא מה שקובע) ההגיון אומר שאת צריכה לגשת שוב לרופא שנתן לך מה שנתן, לספר לו מה שסיפרת כאן, ותפקידו לייעץ לך מה לעשות בהמשך.

08/03/2010 | 18:33 | מאת: יעל

לפי מה שאני זוכרת הגלולות שיש בצבא הן דיאנה ויסמין ובלי שום קשר המחירים של הגלולות משתלמים כאשר קונים אותם בחבילות של 3 אם זה עניין של כסף. מעבר לכך, אם את מאיזור המרכז יש רופאה מאוד טובה שמקבלת בראשל"צ והיא שייכת לרופאות שמטפלות בחיילות- תבדקי ברשימות של רופאי הנשים שקיימים אצל משקית הת"ש או החינוך

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה