שימוש קבוע בדופסטון כתחליף לגלולות,אפשרי?

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

19/01/2009 | 21:50 | מאת: TON

היי..אני בת 21. השתמשתי בגלולות מגיל 17(3סוגים שונים).הגוף שלי לא קיבל את זה כל כך טוב.המחזור שלי לא סדיר,האם ניתן להשתמש ב"דופסטון" באופן קבוע כל חודש רק כדי לקבל מחזור בזמן.? והאם יש השלכות לשימוש בתרופה זו?יש סיכון לפתח סרטן הרחם או להשמנה כתוצאה מהשימוש?? אודה על התשובה...

20/01/2009 | 09:56 | מאת: ד"ר חגית כהנא

דופסטון אינו אמצעי מניעה ואם את מקבלת מחזור כל 3 חודשים או פחות אין צורך לקחת דופסטון בכל עליך לגשת לרופא נשים לבדיקה והתאמת גלולות יש סוגים שונים וצריך לנסות כל סוג לפחות 3 חודשים עד שתופעות הלואי חולפות אין טעם להחליף סוגים לעיתים קרובות צריך לתת לגלולות את ההזדמנות שלהן יש מינונים שונים נסי גלולה עם מינון נמוך

20/01/2009 | 18:04 | מאת: TON

אני מקבלת מחזור פעם ב4 חודשים, לפעמים פעם ב3 חודשים. הכוונה שלי להשתמש בדופסטון רק כדי לקבל מחזור בזמן קצוב.הכוונה שלי היא לא למנוע הריון אלא לקבל מחזור. האם אני יכולה להשתמש בדופסטון באופן קבוע על בסיס חודשי? כי הבנתי שזה מסוכן...

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה