הפסקת גלולות לפני נסיונות התעברות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

10/03/2009 | 14:07 | מאת: קרן

שלום, אני בת 37, אם לשניים. מעונינת להכנס להריון נוסף. במשך 5 שנים השתמשתי בגלולות מסוג "אורתוציקלן"ללא תופעות לוואי מיוחדות. שאלתי היא האם עלי לעשות הפסקה בין סיום החפיסה האחרונה של הגלולות לבין הנסיונות להרות ? האם יש השפעה של ההורמונים אשר בגלולות על העובר? הרופא שלי ממליץ לחכות חודש-חודשיים עד שאנסה להרות כדי "לנקות" את הגוף. לי זה נשמע קצת הזוי לכן אני פונה אלייך לחוות דעת נוספת. תודה, קרן

11/03/2009 | 10:17 | מאת: ד"ר חגית כהנא

אין צורך "לנקות את הגוף" את זה עושים במקלחת. את יכולה להפסיק את הגלולות ולנסות להרות. נא לא לשכוח לקחת כבר מעכשו ,חומצה פולית , עד החודש השלישי להריון.

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה