אין דימום בשבוע הספקת הגלולות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

18/12/2016 | 00:19 | מאת: רותם

שלום אני בת 38. בריאה. לאחר שנים שלא נטלתי גלולות חזרתי לקחת פמיניט. סיימתי את החפיסה הראשונה לפני 6 ימים וטרם קיבלתי דימום. אני לא בהריון ( עשיתי בדיקה ביתית) 1. האם להתחיל חפיסה חדשה מחר למרות שטרם היה דימום 2. האם זה מצב תקין או שעליי לגשת לרופא? ( לפני נטילת הגלולות המחזור שלי לא היה סדיר במיוחד) 3. אם יגיע דימום תוך כדי החפיסה החדשה , להמשיך ליטול כרגיל ולעשות הפסקה בסיומה או להפסיק עם הופעת הדימום? תודה

שלום לך המשיכי בגלולות כסדרן ללא כל קשר לדמום בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה