להקדים את המחזור עם נוורינג

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

12/12/2016 | 09:58 | מאת: שש

שלום לכולם, רציתי לדעת איך ניתן להקדים את המחזור על ידי שימוש בטבעת נוורינג, צריכה לקבל ב25 לחודש ורוצה להקדים אותו ב10 ימים איך מחשבים את זה? הרופא שלי הסביר לי רק שכחתי כבר מה הוא אמר לי לעשות ...להוציא לפני את הטבעת ... האם אפשר עזרה והאם אפשר שזה יהיה עם תאריכים באופן מסודר? תודה רבה :)

שלום לך עדיף לדחות את הוסת על ידי החדרה ברצף ללא הפסקה ולהוציא ברגע שיתאים לך לקבל בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה