בעיות במחזור

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

18/01/2009 | 18:08 | מאת: דנה

אני בת 45 יש לי התקן תוך רחמי והמחזור שלי ארוך ושופע ולפני המחזור יש לי רצון עז לאכול מתוק , ואני עצבנית יותר ומרגישה עייפות מה לעשות ?

20/01/2009 | 10:09 | מאת: ד"ר חגית כהנא

התקן תוך רחמי רגיל גורם להגברת הדימום בזמן מחזור תופעות העצבנות והצורך במתוק מוכר וידוע כתסמונת קדם ויסתית יש שתי אפשרויות : להוציא את ההתקן הנוכחי ולשים מירנה שתפחית את כמות הדימום בגילך ניתן לקבל את ההתקן במחיר מוזל אפשרות אחרת אם אינך מעשנת ובריאה לקחת גלולות במינון נמוך שיפחיתו את כמות הדימום ואת התופעות הקדם ויסתיות

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה