גלולות

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

18/01/2009 | 12:33 | מאת: יעליייי

אני בת 16 ורוצה להתחיל לקיים יחסי מין עם חבר שלי (הוא בן 17 ושנינו בתולים ) דברתי עם חברות שלי ושמתי לב שרובן לוקחות גלולות מסוג פמינט, אני מקווה שכתבתי את זה נכון.......האם זה הסוג המומלץ לבנות??.. תודה!!

18/01/2009 | 21:01 | מאת: adi

אין סוג מומלץ אחד לבנות, כל גלולה משפיעה על כל אחת באופן שונה. אני מניחה שהרבה בנות לוקחות דווקא את פמינט כי היא מפורסמת, זולה (משהו כמו 12 ש"ח בבית מרקחת של קופ"ח) ובעלת מינון הורמונלי נמוך, כך שבאמת לא הרבה בנות חוות תופעות לוואי. לידיעתך, יעילות כל הגלולות זהה, שזה הכי חשוב..

19/01/2009 | 13:04 | מאת: יעליייי

12 ש"ח? זה ממש זול לגבי מינון נמוך- אני לא ממש מבינה בדברים האלו.. מינון נמוך זה דבר טוב?

19/01/2009 | 15:54 | מאת: נירה

ככל שהמינון נמוך יותר הסיכוי לתופעות לוואי נמוך יותר. לא מעט מהגלולות ב 12 ש"ח לבנות מתחת לגיל 20- תלוי בקופת חולים שלך (לדוגמה מינס במכבי ומאוחדת ב 12 ש"ח, הרמונט בכללית, מכבי מאוחדת ולאומית ב 12 ש"ח וכו.).

20/01/2009 | 09:37 | מאת: ד"ר חגית כהנא

יש בשוק סוגים רבים של גלולות עליך לגשת לרופא/ת נשים לקבלת מרשם אם עדין לא קיימת יחסי מין הרופא/ה לא יבדוק אותך - אל חשש

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה