גלולות ושלשול

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

01/02/2015 | 21:02 | מאת: מאיה

שלום, ביומיים האחרונים של לקיחת הגלולות סבלתי משלשולים. כתוצאה מכך כנראה שהגלולה לא נספגה טוב והמחזור הקדים ביום יומיים. מתי לקחת את הגלולה הראשונה בחבילה החדשה על מנת להיות מוגנת? בתאריך בו תכננתי או מוקדם יותר? במידה ומוקדם יותר, האם ניתן להמשיך לקחת מספר גלולות מהחבילה שאחרי (ולא חבילה מלאה) על מנת לחזור לימים הקבועים של קבלת המחזור? תודה

שלום לך יש להתחיל מייד בחפיסה חדשה עד סיומה בהצלחה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

07/02/2015 | 10:30 | מאת: מאיה

לא היה חשש להיריון, אז לאחר 5 ימים התחלתי חפיסה חדשה (הקדמתי יום). האם זה בסדר? והאם ניתן לקחת גלולה נוספת מחבילה אחרת כדי לסדר את הימים של המחזור? תודה

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה